Values not showing on line Chart

The values is not 0. however it is shown 0 in metabase where the percentage achieved is low. What is the fix?

{
"browser-info": {
"language": "en-US",
"platform": "Win32",
"userAgent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/96.0.4664.45 Safari/537.36",
"vendor": "Google Inc."
},
"system-info": {
"file.encoding": "UTF-8",
"java.runtime.name": "OpenJDK Runtime Environment",
"java.runtime.version": "11.0.12+7-LTS",
"java.vendor": "Amazon.com Inc.",
"java.vendor.url": "https://aws.amazon.com/corretto/",
"java.version": "11.0.12",
"java.vm.name": "OpenJDK 64-Bit Server VM",
"java.vm.version": "11.0.12+7-LTS",
"os.name": "Linux",
"os.version": "4.14.225-169.362.amzn2.x86_64",
"user.language": "en",
"user.timezone": "UTC"
},
"metabase-info": {
"databases": [
"h2",
"mysql"
],
"hosting-env": "unknown",
"application-database": "mysql",
"application-database-details": {
"database": {
"name": "MySQL",
"version": "5.7.34-log"
},
"jdbc-driver": {
"name": "MariaDB Connector/J",
"version": "2.6.2"
}
},
"run-mode": "prod",
"version": {
"date": "2020-12-03",
"tag": "v0.37.3",
"branch": "release-x.37.x",
"hash": "2f1e783"
},
"settings": {
"report-timezone": "UTC"
}
}
}

Hi @Anum
What do you think my first request is?

Added the diagnostic info

@Anum It's time to upgrade:
https://github.com/metabase/metabase/issues/16523

Will I loose my dashboards if i upgrade?

@Anum No: https://www.metabase.com/docs/latest/operations-guide/upgrading-metabase.html